Geplaatst op Geef een reactie

Maileg dollhouse to go

Omdat ik veel vragen kreeg over het Maileg dollhouse to go schrijf ik er even snel een blogje over.

Als je een koffertje met een leuke binnenkant hebt hoef je eigenlijk niet zo heel veel meer te doen…. Een paar leuke meubeltjes en accessoires en je bent er. Eerder heb ik ook een blog geschreven over de poppenhuis koffertjes mét heel veel inspiratie van klanten die ook een koffertje hadden gemaakt. Dit kun je allemaal hier lezen: Poppenhuis in een koffertje en Inspiratie voor poppenhuis koffertjes

Het is echt super makkelijk om te maken en gegarandeerd succes. Helaas heb ik op dit moment geen koffertjes meer in de shop, maar wel hele leuke spulletjes om een koffertje mee te vullen. Ik zou zeggen lees het blog en kijk in de shop voor spulletjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *