Geplaatst op Geef een reactie

Diy regenboog tutorial

En alweer een blog 🙂 Ik vond de foto’s van mijn zelfgemaakte regenboogje, dus die moet ik gewoon even met je delen.

Allereerst wil ik er bij zeggen, dat ik ook maar wat doe….dus er zullen ongetwijfeld betere manieren, mooiere manieren en handiger manieren zijn om een miniatuur regenboogje te maken. Ik heb die van mij op deze manier gemaakt en dit deel ik met jullie en tips zijn van harte welkom!

Je knipt het gewenst aantal boogjes van ijzerdraad. Langs het ijzerdraad houd je een wat dikkere draad en daar draai je als het ware je regenboogdraad omheen.
Probeer het draad zo mooi mogelijk er omheen te draaien, zodat je geen wit meer ziet.
Dit doe je voor al je boogjes. Ze worden steeds kleiner dus het gepriegel wordt steeds groter 🙂
Als je het gewenst aantal boogjes hebt leg je ze bij elkaar en naai je ze met kleine steekjes aan elkaar vast. Dit wordt in principe de achterkant van je regenboog.

Je kunt het naaidraadje wat langer maken zodat je een lusje hebt om het regenboogje aan op te hangen. Knip nu de witte draden en eventueel de ijzerdraadje bij en haal de draad wat uit elkaar. Klaar is je mini regenboogje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *