Over Skattich

Achter de online shop zitten Carolien en Leks, getrouwd en twee kinderen (Tije 12 jaar en Famke 9 jaar).

Ik, Carolien, ben altijd creatief bezig en hou van mooi speelgoed. Naast mijn baan als projectleider was ik regelmatig aan de slag met het zelf maken van speelgoed voor onze dochter. Vooral het mooie grote poppenhuis was een ontzettend leuk project. Uit deze liefde is in 2016 de online shop ‘Skattich’ ontstaan,  de shop waar je alles kunt shoppen voor het creëren van een poppenhuis vol magie en fantasie. Het aanbod van de shop bestaat uit een combinatie tussen handgemaakte items en producten van verschillende merken zoals Maileg.

Naast het ontwerpen, het maken en de inkoop, ben ik verantwoordelijk voor de vormgeving van de site, communicatie, social media, en afhandeling. Neem anders ook eens een kijkje op mijn blog, waar ik schrijf over Maileg, de dingen die ik zelf heb gemaakt en hoe jij die ook kunt maken. Ohja….skattich is Fries voor…schattig!

Ik, Leks, hou me vooral bezig met de ‘achterkant’ van de shop. Ik werk vijf dagen in de week bij een digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie. Met mijn technische achtergrond was ik de aangewezen persoon om de site te bouwen en onderhouden. Daarnaast bekommer ik mij over de financiële administratie.