Geplaatst op 4 reacties

Openingskorting Maileg

Maileg konijntje webshop

We zitten klaar voor jullie verlanglijstjes! Deze week gaat de eerste bestelling Maileg voor mijn webshop op skattich.nl de deur uit. Wat moet er volgens jullie absoluut bij zitten? Klik op de link om de nieuwste catalogus van Maileg te bekijken en geef het me door. Of plaats gelijk een bestelling en profiteer van mijn openingskorting: 1 item is 15%, 2 items is 20% en bestel je 3 items dan krijg je zelfs 25% korting op je hele bestelling! Reageer op dit bericht en ik neem contact met je op over de prijzen en het hoe en wat. Omdat ik nog starter ben kan ik (nog) niet alles bestellen, maar samen kunnen we kijken hoever we komen ?
P.s. Wacht niet te lang, ik ga woensdag 3 augustus a.s. bestellen!

Meer informatie over de webshop die ik ga starten vind je in dit bericht over de speelgoedwebshop op skattich.

 

4 gedachten over “Openingskorting Maileg

 1. Ik heb interesse in best frend maileg konijn,hond en kat.
  En het bijpassende sailor setje.
  Ik wil graag weten of u deze kan bestellen en wat de kosten zijn.
  Alvast bedankt, groetjes Judith

  1. Hoi Judith,

   nog even een reactie 🙂 we hebben inmiddels contact gehad en nogmaals bedankt voor je bestelling!
   Groetjes Carolien

 2. Hallo,

  Krijgen jullie ook de muizen in luciferdoosjes?

  Groeten,
  Samantha

  1. Beste Samantha,

   op dit moment niet. Alles wat we binnenkort van Maileg binnenkrijgen is hier te zien: https://www.skattich.nl/product-filter/merk/maileg/

   Met vriendelijke groet, Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *