Geplaatst op 5 reacties

Webshop met speelgoed!

En daar zaten we dan bij de Kamer van Koophandel. Want ik ga een webshop beginnen, spannend! Het idee kwam bij me op toen ik voor de zoveelste keer op internet zocht naar bijzonder speelgoed voor mijn kinderen. Waar ik woon is dat wat ik zoek nooit te koop! Mijn droom is dan eigenlijk ook om ook een echte speelgoedwinkel te beginnen. Zo eentje waar je jezelf helemaal in kwijt kunt raken, eentje waar kinderen mogen spelen, eentje met mooi en fantasierijk speelgoed, eentje waar je gewoon regelmatig even heengaat omdat het er zo leuk is 🙂

image

First things first! Eerst starten met een mooie webshop! Ik ben dus nu heel druk met vanalles, want zoals de meeste denk ik wel weten komt er best veel bij kijken. Nu heb ik een hele lieve man die mij daarbij wil helpen ?, dus hij doet het technische deel en ik regel het creatieve deel….

Het assortiment van de webshop zal bestaan uit speelgoed voor kinderen van 0 t/m 4 jaar: ‘Skattich, speelgoed met fantasie’. De naam zegt het al. Nieuw speelgoed, maar ik wil ook kijken naar de mogelijkheid om gepimpt en door mij zelfgemaakt speelgoed aan te bieden. Naast de webshop zal ik ook doorgaan met mijn blog.

Goed…genoeg geschreven, ik moet weer aan de slag!

5 gedachten over “Webshop met speelgoed!

  1. Goed idee! Volg je passie!

  2. […] Meer informatie over de webshop die ik ga starten vind je in dit bericht over de speelgoedwebshop op skattich. […]

  3. Geweldig hoe je bezig bent, ik ben reuze benieuwd hoe het allemaal gaat worden, succes Carolien ?

    1. Dank je Nel, ik vind het wel spannend hoor en ben ook benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *