Geplaatst op 8 reacties

Pompoenkoets … Pumpkincarriage

(scroll down for English)

Er was eens….

Is hij niet prachtig, deze handgemaakte pompoenkoets? Een tijdje geleden introduceerde ik deze door mij zelf gemaakte koets en inmiddels zijn er al meerdere naar een eigen huisje gegaan! Er zijn veel vragen over de koets dus daarom heb ik een blogitem over de pompoenkoets gemaakt.

De koets die je hier op de foto ziet is slechts een voorbeeld, want ik maak ze afwisselend in andere kleuren alleen wel altijd in de ‘Skattich’ stijl. Mensen die mij op Instagram volgen hebben de koets al in het vintage roze, glittercrème, vintage groen en offwhite voorbij zien komen. Ook de binnenkant en de bankjes variëren van kleur. Maar net waar ik zin in heb 🙂

Details

De pompoenkoets is handgemaakt van de mooiste katoenen stoffen en gevuld met wol waardoor hij mooi bol blijft staan. De vloer van de koets bestaat uit een met stof bekleedt houten plankje. De bankjes kunnen er uit en onder de koets zit elastiek waarmee je de rondhoutjes van de wielen vast kunt klemmen. Deze kunnen dus ook heel gemakkelijk los gehaald worden. De wielen zijn van hout. De totale koets is ongeveer 26 cm hoog x 22 cm breed en 21 cm diep. De prijs van de pompoenkoets is €74,95 (afhankelijk van het materiaal kan de prijs variëren)

Let op: dit item is niet getest op veiligheid in gebruik als speelgoed. Het item is handgemaakt, de wielen zijn kwetsbaar waardoor deze koets niet geschikt is voor hele kleine kinderen en is voorzichtig spel wenselijk. De pompoen koets is exclusief muizen. 

Omdat er veel vraag naar de koets is, maar ik er helaas niet heel veel tegelijk kan maken (ik heb ook nog een shop te runnen haha) heb ik het volgende bedacht waarvan ik denk dat het eerlijkst is voor iedereen (let op, anders dan voorheen): Ik plaats op Instagram een foto van een koets. Als je een kans wilt maken om deze te kopen dan kun je me dat via een persoonlijk bericht (op Instagram) laten weten. Ik trek dan na een aantal dagen een naam die van mij een persoonlijk bericht krijgt met de verdere koopdetails. Mocht ik genoeg tijd hebben om meerdere koetsen te maken plaats ik die ook (op willekeurige dag/tijd) in de shop. Let op: ik verzend alleen binnen de Europese Unie.

-xxx- Carolien

Once upon a time…

Isn’t he gorgeous, this handmade pumpkin carriage? A while ago, I introduced this homemade carriage and several have since gone to their own homes! There are many questions about the carriage so that’s why I created a blog entry about the pumpkin carriage.

The carriage you see in the picture is just an example, as I alternate making them in other colours only always in the ‘Skattich’ style. People who follow me on Instagram have already seen the carriage pass by in vintage pink, glitter cream, vintage green and off-white. The interior and benches also vary in colour. Just what I feel like 🙂

Details

The pumpkin carriage is handmade from the finest cotton fabrics and stuffed with wool to keep it nicely convex. The floor of the carriage consists of a fabric-covered wooden board. The benches can be removed and there is elastic under the carriage to hold the spokes of the wheels. So these can also be taken off very easily. The wheels are made of wood. The total carriage is about 26 cm high x 22 cm wide and 21 cm deep. The price of the pumpkin carriage is €74,95 (depending on the material, the price may vary)

Please note that this item has not been tested for safety when used as a toy. The item is handmade, the wheels are fragile so this carriage is not suitable for very small children and careful play is desirable. The pumpkin carriage does not include mice.

Since the carriage is in high demand, but unfortunately I can’t make a whole lot of them at once (I also have a shop to run haha) I came up with the following which I think is the fairest for everyone (note, different from before): I’m posting on Instagram a picture of a carriage. If you want a chance to buy it you can let me know via a direct message (on Instagram). I will then draw a name after a few days who will receive a personal message from me with further purchase details. Should I have enough time to make multiple carriages I will also post those (at random day/time) in the shop. Please note that I only ship within the European Union.

-xxx- Carolien

ps. Did you know that the browser can translate the website for you? The option is usually at the top right of your toolbar on your computer.

8 gedachten over “Pompoenkoets … Pumpkincarriage

 1. I love the Pumkin Garage Can i Buy it 🥰

  1. Aw thank you! Yes you can buy it the way described above 🙂

   Kind regards,

   Carolien

 2. Dear Carolien,
  I would like to purchase one of your adorable carriages (for Maileg mice), any colour will be fine, with a slight preference for aqua, pink or lilac. I have a friend traveling to Amsterdam tomorrow (from California where we live). Could I purchase this from you & have it sent to his accommodation in Amsterdam?
  Kind regards,
  Kathryn Towers Kaminsky

  1. Dear Kathryn,

   Of course, it is possible to have something sent to an address other than your home address. Ordering a carriage goes the same way as described above, no custom orders unfortunately.

   Kind regards,

   Carolien

 3. Hello Will you sell carriages during summer on Instagram ? Thanks

  1. Hi! Yes! In July there will be a sale on Instagram. It wil be a in the form of a lottery by pm.

 4. Ik vind de koets geweldig. Is het mogelijk om het patroon van je kopen?

  1. Dankjewel! Ik heb geen patroon van de pompoenkoets verkrijgbaar.

   Groetjes Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *