Geplaatst op 1 reactie

Adventskalender inspiratie poppenhuiskoffertje

Heb je de adventskalender Diy set al gezien? Als je die in je winkelmandje doet kun je shoppen voor een adventskalender die je zelf samen kunt stellen. Leuk toch? Om je wat inspiratie te geven heb ik een koffertje ingericht met 24 items, dus van 1 t/m 24 december een kadootje totdat het kerst is. Samen met het koffertje (helaas niet meer verkrijgbaar) heb je een geweldig leuk poppenhuis to go!

Hieronder zie je wat er allemaal in zit en de producten zijn allemaal verkrijgbaar in de shop. Vergeet niet je adventskalender Diy set in je mandje te doen 🙂 Bij elk product staat op de pagina aangegeven voor hoeveel punten het product in het winkelmandje gaat. Als het product bijvoorbeeld 3 punten heeft dan kun je het product over 3 dagen verdelen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Maileg babytwins: op 1 dag is het kadootje het ene babymuisje, op de andere dag het tweede babymuisje en op de derde dag het doosje met slaapzakje. Nu heb je nog 21 punten nodig om voor 24 dagen kadootjes aan je stok te kunnen hangen 🙂

Je kunt dus je eigen adventskalender samenstellen, maar mocht de inhoud van dit koffertje nou precies zijn wat je zoekt dan kun je alles bij Adventskalender inspiratiekoffertje’ bestellen.

En hieronder zie je waar de Advenstkalender Diy uit bestaat en hoe leuk je daar een Adventskalender van kunt maken. Als je op de afbeelding klikt wordt je naar de shop geleid en kun je de set bestellen en starten met je eigen Adventskalender 🙂

1 gedachte over “Adventskalender inspiratie poppenhuiskoffertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *