Geplaatst op Geef een reactie

En de winnaar is …..

Hoi! Heb je ook meegedaan met de winactie op Instagram? Leuk! Ik heb hier de uitslag voor je!

Alle namen in ‘de pot’……

Onder toeziend oog van de Toothfairy heb ik een lootje getrokken (met mijn ogen dicht ;))

En het winnende lootje……

En de winnaar ……..

is…….

De winnaar is ‘deavonturenvanemily’! Gefeliciteerd! Jij wint de Tooth fairy naar keuze, in doosje en met tandendoosje. Ook win je een elfendeursetje bestaande uit een naturel houten deurtje, brievenbus en ladder. (zo dom, helemaal de ladder vergeten op de foto’s :))

Stuur je me je adresgegevens? Mocht ik voor 28 februari (2021) geen reactie hebben gekregen dan trek ik een nieuw lootje en maak ik het bekend op Instagram, bedankt voor het kijken! Oh en uiteraard zijn de tandenfee en het elfendeur setje ook verkrijgbaar in de shop. Als je op de pagina ‘Wonderland’ kijkt zie je allerlei items om een wonderwereld te creëren. En hier kun je er van alles over lezen (en nog veel meer leuke blogs!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *