Geplaatst op Geef een reactie

Instagram, Facebook en Pinterest

Veel bezoekers van de site zullen mij gevonden hebben via Instagram , Facebook of Pinterest. Op Instagram ben ik het meest actief en geniet ik ook van de plaatjes van anderen die mij erg inspireren. Zo word ik heel blij van deze feeds:

Eén van de leuke dingen op Instagram is dat mensen je kunnen taggen. Dus als je een mooie foto plaatst met spulletjes van Skattich dan kun je aangeven dat het van ons is. Vind ik heel leuk. Zo kan ik vaak volgen wat voor prachtige creaties jullie maken 🙂 En af en toe deel ik jullie plaatjes vol trots!

Facebook

Ook de Facebookgroepen kunnen erg handig zijn. Er zijn besloten groepen waar je lid van kunt worden. In deze groep kun je laten zien waar je mee bezig bent en/of spulletjes kopen en verkopen. Zo zit ik in een Maileg groep en in een aantal poppenhuis verkoopgroepen. Het leuke van de verkoopgroepen is dat er spulletjes aangeboden worden die je meestal niet in shops vindt. Ook het contact met de mensen is erg leuk. Hieronder een aantal items die ik via de verkoopgroepen heb gevonden (en het zijn foto’s van Instagram :))

En hier nog een rijtje van de Facebookgroepen waar ik in zit:

Pinterest

Over Pinterest kan ik kort zijn: pas op dat je niet verdwaalt 🙂 Tenminste dat heb ik wel altijd, ik zoek iets en kom daarbij zulke leuke andere ideetjes tegen dat ik op een gegeven moment niet meer weet wat ik zocht en opeens heel veel andere dingen op mijn knutsel todolijstjes heb staan. Mijn borden vind je hier op Pinterest.

Misschien tot snel op Instagram, Facebook of Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *