Geplaatst op Geef een reactie

Februari: goede voornemens

Ik hoor je denken: Daar begin je meestal op 1 januari mee toch? Heel eerlijk had ik dit ook al op de planning staan, maar met de kinderen in de thuisscholing ben ik al blij dat ik de boel allemaal een beetje op orde heb. Maar…aangezien ze op 8 februari weer naar school mogen ga ik toch weer een poging wagen! En ik wil eigenlijk waar ik ooit ook mee begonnen ben weer oppakken: bloggen over de dingen die ik leuk, mooi, lief vind. Ik wil graag de dingen die mij inspireren met jullie delen zodat ik jullie daar hopelijk ook mee inspireer. Zelf word ik soms heel blij van een mooi plaatje, of zie ik iets dat ik graag wil maken voor Famke of voor mijn hobbykamer. En natuurlijk Maileg, poppenhuizen en ander speelgoed wat daar heel mooi bij past. Hier en daar een diy of een printable en vooral mooie plaatjes 🙂

Het plaatje van dit blog vind ik al een hele mooie om te mee beginnen. Dit is een foto die ik heb geplaatst op Instagram en ik wil eigenlijk proberen elke maand zoiets foto te plaatsen. Het is een kaart van Elsa Beskow. Het is er één van een setje maandkaarten die ik heb gekocht bij ‘Freubelachtig‘ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *