Geplaatst op Geef een reactie

Kastje wordt poppenhuis

Vorige week kreeg ik een ontzettend leuke bestelling van Gerja van @tikkieretro (Instagram) binnen. Ze bestelde superleuke spulletjes van Maileg en toen ik later op Instagram zag wat ze precies van plan was werd ik helemaal verliefd. Van een klein kastje maakte ze een poppenhuis waar de Maileg muisjes een heerlijk plekje in kregen.

Dit is toch geweldig! Zo’n klein kastje neemt niet heel veel ruimte in beslag maar er kunnen zich veel fantasieverhalen in afspelen. Hier kan de magie echt in beginnen…..en wat te denken aan alles wat er zich nog plaatsvindt als de deurtjes zijn gesloten….;) Gerja had het idee ooit onthouden van de blog over de mini bedstee van ‘By Woed’ op Kinderkamerstylist .

In het kastje plakte Gerja mooi vintage behang van Swiet, ze knutselde vlaggetjes en hing lichtjes op. Verlichting maakt altijd zo’n gezellige sfeer in een poppenhuis en ook erg handig als je kind ‘s avonds voor het slapen gaan nog even de belevenissen van de dag na wil spelen in het poppenhuis. En zo leuk, de Mailegmuizen en het Maileg mini bed passen precies in!

In het kastje heeft Gerja zelfs nog fotolijstjes gemaakt! Ze maakte ze van sieraadhangertjes waar ze de muisjes inplakte uit de verpakking van Skattich. Bij Skattich verpakken we namelijk graag onze spulletjes in leuke zakjes en sinds kort dus ook in de leuke papieren muizenzakjes van Maileg.

Persoonlijk word ik hier heel blij van en ik hoop jullie ook! Misschien heeft Gerja jullie weer op leuke nieuwe ideetjes gebracht. Vind je het nou leuk om ook iets te doen met dit muizenpapier van Maileg, geef het dan even aan bij je bestelling dan doe ik er een stukje van bij in je pakketje 🙂

Groetjes van Gerja en Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *