Geplaatst op 2 reacties

Ferm Living poppenhuis van Prchtg

Toen Fleur en Jessica van het blog PRCHTG, ook bloggers van vtwonen, mij vroegen of ik met hen samen wou werken hoefde ik daar niet lang over na te denken. En toen ze zeiden dat ze het mooie poppenhuis van Ferm Living in wilden richten met de spulletjes van Skattich was ik helemaal om. Wat is dat een mooi huis. Dus heb ik allerlei mooie spulletjes gemaakt en voor ze uitgezocht, waaronder de nieuwe kleurtjes knoopkussen of knotkussens of knotpillows….maar net hoe je ze wilt noemen. Deze hadden ze beide zelf ook, dus stonden bovenaan hun wishlist.

Verder heb ik naar de kleurtjes van hun eigen interieur gekeken en mijn pakketje er op aangepast.  Ik laat jullie hier een paar mooie plaatjes zien en de link naar het hele blog op de site van PRCHTG kun je onderaan deze post vinden. Het beddengoed heb ik speciaal voor dit huis gemaakt. Mocht je dit lezen en ook graag deze of een ander op maat gemaakt dekbed willen hebben, stuur me even een mailtje of een berichtje via Instagram of Facebook dan maak ik het voor je.

Prachtig toch! Meer foto’s en het verhaal erachter vind je hier: Ferm Living poppenhuis van PRCHTG samen met Skattich

2 gedachten over “Ferm Living poppenhuis van Prchtg

  1. Prachtig! Passen jullie meubels ook in poppenhuis van lundby?

    1. Hoi Ilona,

      dankje! Lundby heeft wel een kleinere verhouding, maar veel gebruiken de 1:12 meubeltjes. Het is maar net wat je zelf het mooist vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *