Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw in de webshop: Moulin Roty

Moulin Roty Adèle en Louison de pop

Trots op het nieuwe merk ‘Moulin Roty’in de webshop! Dit merk uit Frankrijk staat al 40 jaar voor dromen en zachtheid. De traditie ‘Des jouets d’hier pour enfants d’aujourd’hui’, oftewel ‘Speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag’ is het concept waarbij jonge kinderen het spel en speelgoed van vroeger laten ervaren en tegelijk ouders en grootouders opnieuw het speelgoed van hun eigen kindertijd beleven. Het merk staat tevens voor zeer goede kwaliteit en heerlijk, mooie en zachte materialen. De kleurtjes zijn zeer verfijnd en Frans chique, kortom één van onze favoriete merken! Geniet van een aantal foto’s op Pinterest, maar kijk vooral ook even in de webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *