Geplaatst op Geef een reactie

Skattich webshop open!

Vrolijk meisje

Poehee! Dan denk je, leuk een webshop beginnen! Komt me daar een hoop bij kijken zeg. Maar superleuk om te doen allemaal en hoewel er nog vreselijk veel te doen valt hebben we nu officieel de webshop gelanceerd. Het uiterlijk van het Skattichblog is gelijk in de verbouwing mee gegaan en de onderwerpen waarover ik in de toekomst ga schrijven zullen gericht zijn op spelen en speelgoed. 

Ik hoop dat ik over een tijdje ook weer aan de gang kan met het zelf maken van speelgoed en zal daar dan ook zeker over vertellen. Hier en daar een zelfmaak patroon zou ook wel weer eens leuk zijn. Komt helemaal goed!

Nu eerst de focus op de webshop en de publiciteit er omheen. Wij hebben als uitgangspunt om juist dat assortiment aan te bieden wat aansluit bij de behoefte van kinderen van 0 t/m 4 jaar. We kijken naar wat ze er in hun spel mee kunnen en wat ze er van kunnen leren. Maar we letten ook op de materialen waar het van gemaakt is en hoe de kwaliteit is, is het duurzaam en heeft het een keurmerk. En, voor ouders tegenwoordig ook steeds belangrijker, ziet het er mooi uit en past het in het interieur. Al deze voorwaarden hebben wij bij elk product onderzocht en dat heeft geresulteerd in een aanbod dat minimalistisch en overzichtelijk is. Het is bewust, heeft kwaliteit en is duurzaam. Dit speelgoed prikkelt de broodnodige fantasie en het zijn aankopen waarbij je in de meeste gevallen (want tsja, er is geen één kind gelijk) ervan uit kunt gaan dat het een succes is voor je kind.

Neem gerust een kijkje en heb je vragen laat het me vooral weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *