Geplaatst op 2 reacties

Retro poppenwieg opknappen en pimpen

Tadaa!! De rotan poppenwieg die ik via Marktplaats heb gekocht heeft een nieuw bedje en versieringen gekregen! Hij is nu zo:

image

image

en hij was zo:

image

Het matrasje heeft een nieuwe hoes gekregen. De ene kant is van goudkleurig satijn en de andere kant van mooi naturel pitjeskatoen. Het lekker warme dekbedje heb ik gemaakt van de roze harlekijnstof die ik ook had gebruikt voor het tasje van de skattichpop. De andere kant is van een heerlijke zachte witte wikkeldoek die ik toch niet meer gebruik. Het kleine kussentje heeft aan beide kanten dezelfde effen kleur roze. Als laatste heb ik voor de stok nog wat sterren gemaakt en eraan gehangen. Is het niet een plaatje? Nu kunnen mooi alle favoriete poppen en knuffels een plekje in de wieg krijgen én het is ook nog eens een mooi meubelstuk in de woonkamer geworden! Ohja, tips of vragen over hoe ik iets heb gemaakt? Reageer op dit bericht en ik laat het je weten!

2 gedachten over “Retro poppenwieg opknappen en pimpen

 1. Hallo
  Wat een schatje wiegje!!!
  Ik heb ook nog een rotan poppenwiegje en ik wil die graag opnieuw bekleden. Ik word Oma van een kleindochter. Het wiegje heeft mijn vader 65 jaar geleden gemaakt. Het is nu tijd om het wiegje, enigszins in een moderner jasje, door te geven aan mijn kleindochter.
  Kun je mij links geven/mailen voor leuke poppenwieg stoffen?
  Ik zou je erg dankbaar zijn.
  Vr, gr,
  F.Lang

 2. Mocht iemand zon wiegje zoeken, ik verkoop er nu een op marktplaats naam Overeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *