Geplaatst op 4 reacties

Trots op het resultaat: skattich toch mijn eigen zelfgemaakte knuffelkonijntje!

image

image

Gemaakt voor het dochtertje van een collega. Het zelf ontworpen knuffelkonijntje, drie jurkjes, een rokje en een tasje waar alles in kan. Ik hoop dat ze het mooi gaat vinden en er veel speelplezier van heeft!

4 gedachten over “Trots op het resultaat: skattich toch mijn eigen zelfgemaakte knuffelkonijntje!

  1. […] Het lekker warme dekbedje heb ik gemaakt van de roze harlekijnstof die ik ook had gebruikt voor het tasje van de skattichpop. De andere kant is van een heerlijke zachte witte wikkeldoek die ik toch niet […]

  2. […] En tussen al deze heerlijke spullen zit dan ook eindelijk mijn eigen, zelfgemaakte, lieve ‘Kanientje‘. Het skattichkonijntje wat tot nu toe nog naamloos door het leven […]

  3. Prachtig. Een echte kunstenares. Ik ben bijna jaloers op het resultaat.

    1. Wat lief! Dank je voor het compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *