Geplaatst op Geef een reactie

Maileg badje voor de muizen

Heb je het nieuwste badje van Maileg al gezien? Hij is zo schattig! Met zijn 10,5 cm lang is het een ontzettend leuk klein badje en past perfect in je poppenhuis. Laatst kreeg ik via de mail een vraag of alle formaat muizen in het badje passen en daarom heb ik foto’s gestuurd van elk formaat muisje in het badje.

Uiteraard wil ik dit ook graag met jullie delen, misschien dat je hierdoor beter een inschatting kunt maken van het badje. Hieronder zie je het kleine Maileg badje met een baby muis, kleine zus muis, grote zus muis en moeder muis.

Zoals je kunt zien passen ze er allemaal in. Moeder Muis kan nét niet rechtuit liggen, maar ik heb haar er nog niet echt over horen klagen 😉 Het badje is mooi offwhite van kleur en gemaakt van metaal dus gaat heel lang mee en er kan heerlijk mee gespeeld worden.

Hier nog even alle afmetingen van het Maileg muizen badje: 10,5 cm lang x 6,3 cm breed en 6 cm hoog (op het hoogste punt). De voor- en achterpunt zijn even hoog.

Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd mailen, ik zal proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Lieve groet, Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *