Geplaatst op 2 reacties

Atelier Skattich

Atelier Skattich is klaar om ingericht te worden! De mini vlaggetjes voor de opening zijn in ieder geval klaar en kunnen hangen 🙂

Als alles goed gaat krijg ik een nieuw kantoor en daar heb ik zo’n zin in dat ik hem alvast in het miniatuur heb gemaakt. Althans, mijn ‘atelier’ zoals ik hem het allerallerliefst zou willen hebben 🙂 In het mini Atelier Skattich laat ik je straks steeds zien wat ik bedenk en maak voor de shop…. en alles in mini uiteraard! Ik laat altijd veel zien op Instagram en ik zal dit nu ook (proberen ;)) elke keer in het blog te laten zien, met hier en daar wat diy tips. Heb je trouwens de diy setjes in de shop al gezien? Met hier en daar wat diy video’s!

Zou superleuk zijn als je me volgt, laat je het me hieronder weten?

2 gedachten over “Atelier Skattich

  1. hoi,

    het koelkastje en fornuisje komen weer terug in de collectie?

    groetjes heidi

    1. Jazeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *