Geplaatst op 4 reacties

Modern poppenhuis

Als ik aan mensen vertel over de webshop die ik run dan krijg ik uiteraard de vraag ‘En wat verkoop je in je shop?’. Nou….eigenlijk alles voor het poppenhuis 🙂 Reacties zijn dan meestal ‘Oh echt? Wat leuk!’ Van binnen glimlach ik dan want ze hebben geen idee wat dat eigenlijk inhoudt. Want tegenwoordig is een poppenhuis niet altijd meer alleen een huis om mee te spelen, maar ook een pronkstuk in de woonkamer. En een huis dat vol staat met de meubels en accessoires die je zelf in je huis hebt of stiekem wel heel graag in je huis zou willen hebben.

Bovenstaand is een poppenhuis dat ik een tijdje terug in de shop had staan en inmiddels verkocht is. Bijna alle meubels en accessoires zijn te koop in de shop (en wat er half op de bank ligt is een plant….die was per ongeluk gevallen maar dat zag ik later pas op de foto haha!). Zelfs het behangetje kun je gratis van me krijgen als je het even aangeeft bij je bestelling.

Binnenkort zullen er weer nieuwe poppenhuizen in de shop komen en wil je meer informatie, stuur me dan gerust even een mailtje.

4 gedachten over “Modern poppenhuis

  1. make shipments to Mexico ? and the price ?

    1. We only ship in Europa, kind regards Carolien

  2. Dit poppenhuis hebben wij ook, moet nog wat oogeleukt worden.. Hoe heb je de achterwand van de bovenste kamers zo strak gekregen? Die bestaat officieel toch uit 2 lagen. Liefs!

    1. Leuk! Ja klopt, het zit er los tegenaan geplakt met kneedgum 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *