Geplaatst op Geef een reactie

Dekentje voor het Maileg poppenhuis

woonkamer poppenhuis Maileg-deken

Daar zitten ze dan, gezellig aan de thee. En omdat het wat koud begint te worden in het huis en de open haard nog in de maak is zitten ze gezellig onder een dekentje. En de Maileg engel heeft haar bontstola aan gedaan. Het heerlijk zachte, witte kleedje heb ik gemaakt van een omslagdoek voor baby’s. Het pluist uiteraard enorm, dus daarom heb ik er een randje met festonsteek omheen gemaakt. Gewoon van wit katoen, dus het valt niet heel erg op. De open haard is dus nog in de maak en ik heb deze week bij de kringloopwinkel een weefraam gevonden. Daar ga ik een mooi winters vloerkleed van weven. Het eerste begin van de winter- en kerst metamorfose is er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *