Geplaatst op 2 reacties

Het poppenhuis wordt mooi!

Poppenhuis helemaal 28032016 (2)

Poppenhuis deel 28032016 (2)

Hier dan de eerste foto’s van het poppenhuis voor het meisje. Het wordt hét droomhuis voor konijntjes en muisjes van Maileg. Onze pake is er druk mee bezig en wij vinden dat het prachtig wordt! In het onderste deel komt een la voor alle Mailegmeubels en andere spulletjes en op de bovenste verdieping komt nog een extra zoldertje met een trappetje en een traphekje (muizen huizen graag op zolders toch??). Er zijn allerlei plannetjes bedacht om het huis zo leuk mogelijk te maken, zodat ze er fijn in kunnen wonen en spelen. Het poppenhuis is 75 cm breed, 120 cm hoog en 30 cm diep. Groot hè?

2 gedachten over “Het poppenhuis wordt mooi!

  1. Ooo leuk die lambrisering! En ja dat word een mooie afmeting muizen en rabbits,bunny huis. Ik ben heel benieuwd hoe de inrichting gaat worden. En de trappetjes en,en, en… Heerlijk.
    Groetjes Smoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *