Geplaatst op Geef een reactie

1 er in, 1 er uit

Nieuwe kast
Nieuwe kast

Zoals de titel al vermeldt: ik probeer al een tijdje het moto te hanteren ‘als er iets nieuws binnenkomt, moet er ook weer iets anders uit’. Nou is dit rete moeilijk voor iemand die alles kan gebruiken voor haar ‘projectjes’ kan ik je vertellen! Een tijd geleden ben ik begonnen met opruimen in huis. En dan bedoel ik: weggooien. Het is nog lang niet klaar maar het begin is er. Met twee kinderen heb je op een gegeven moment, tenminste dat was bij ons het geval, OVERAL speelgoed, knutseltjes en frutseltjes liggen. Ik werd er gek van en het werd heel onrustig in ons huis. Dus ben ik eerst maar eens systematisch alle kastjes, laadjes en plankjes beneden in huis langs gegaan en gekeken wat ik daarvan nou echt wou houden. Heb ik het nodig of heeft het waarde. Bleek dat ik heel veel dingen eigenlijk nooit gebruikte en ik echt niet zo missen. Zo, dat ruimt al op! Vervolgens hebben we goed gekeken naar de inrichting van ons huis. We zijn een beetje gaan schuiven met meubels en vervolgens geconcludeerd dat we een kast teveel in huis hadden en dat de buffetkast niet effectief was met zijn ramen en kleine laadjes. We hebben dus nu een boekenkast minder en we zijn een mooie grote dichte opbergkast rijker! De buffetkast is overigens weggegaan en omdat ik zo enorm veel boeken heb zijn daar nu een aantal Billy’s bijgekomen, maar dat was toch al het plan. De zolder is namelijk nog een project op zich, de vloer is nog van beton….dat zegt denk ik genoeg. Maar wat een rust in de woonkamer zeg! Alles achter deurtjes en veel minder spullen. Het kinderhoekje, zie mijn andere bericht, is daarna gemaakt en mijn oudste kan daar heerlijk zijn dingetjes doen. In mijn hoofd is een stuk rust gekomen en heb ik weer zin om dingen te maken merk ik aan mezelf. Ik moet nog wel veel dingen reorganiseren, ook mijn knutselspullen, maar het begin is er. En….1 ding erin, iets anders eruit! Vandaag komen er allemaal nieuwe stofjes binnen dus gister wat spulletjes op Marktplaats gezet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *