Geplaatst op 1 reactie

Eerste versie van mijn eigen skattichpop!

image

Hier is ze dan, de eerste skattichpop! Mijn idee was dat de pop een heel hoog schattigheidsgehalte moest hebben en ik vind zelf dat deze dat behoorlijk heeft. Ik wou niet een standaardgezicht maken, vandaar deze ogen. Voor mijn gevoel heeft de pop een binnenpretje, wat vinden jullie? De pop zelf heeft geen oren, deze zitten aan het mutsje vast. Het idee is dat de pop verschillende mutsjes krijgt met verschillende oortjes. Zo kan het verschillende diertjes zijn: Een konijntje, een muis, poes, vos, hert, enz. Verder krijgt ze uiteraard mooie kleertjes, dus wordt vervolgd!

1 gedachte over “Eerste versie van mijn eigen skattichpop!

  1. Ooooo skattich!!!
    Heel erg benieuwd naar der garderobe hi,hi,hi Groetjes Smoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *