Geplaatst op 2 reacties

Aan de strijk

WP_20160309_13_14_29_Pro 1

Weer wat afgemaakt voor het poppenhuis! Een tijdje geleden vond ik bij de kringloopwinkel, een plek waar ik mij de laatste tijd minstens 1 keer in de twee weken begeef, een set met tinnen miniatuurtjes. Waaronder dit strijkijzertje. Als een kind zo blij heb ik het setje voor het enorme bedrag van 2 euro mee naar huis genomen. Nu kon ik namelijk aan de slag met mijn strijkplank! Eerst liep ik nog rond met de vraag dat als ik zelf een strijkplank zou gaan maken waar ik dan een kleine strijkijzer zou kunnen vinden….probleem opgelost! Vorige week begonnen met de strijkplank. Wel een gepruts, want er zit niet veel lijmoppervlak en zelfs de kleinstje gaatjes resulteren in scheuren. Maar zie alhier het resultaat! Het dekje zit met elastiek om het plankje heen waardoor er zelfs nog gewisseld kan worden met de dekjes. Als ze eens wat anders willen ofzo 🙂 De plank moet wel permanent blijven staan, want deze kan niet opgeklapt worden….. Ze zullen het me vast wel vergeven, hoop ik?

2 gedachten over “Aan de strijk

  1. wat super SKATTICH!!

    1. Danke Dieuwke! Ja, skattich he? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *