Geplaatst op 2 reacties

Het resultaat: de wikkeldoek en de haas

Zoals beloofd de foto’s van de twee dingen die ik afgelopen week heb gemaakt.

image
image

 

 

image

Ik moet eerlijk toegeven dat het maken van de biasband om het handoekje van de micro Maileghaas best een lastig werkje was….ook niet mijn mooiste werk geworden. Het mini-haasje is van een zelf gemaakt patroontje. Ik heb er een setje ondergoed bij gemaakt die ook uit kunnen. Ik had op internet mooi dun klitterband besteld, heel mooi om te gebruiken bij die kleine kleertjes. Hoeveel inwoners zouden er eigenlijk in het huis moeten? Misschien leuk om er ook nog een paar muizen tegenaan te gooien en ik zag op de site van Maileg dat ze ook hele leuke poezen hebben. Leek me wel grappig, muizen en een poes in hetzelfde huis. Maar ik moet eerst maar eens verder met de meubeltjes voor het poppenhuis en natuurlijk accessoires! Want die maken het spel zo leuk. Momenteel ben ik bezig met een wasrekje. Om die te kunnen gebruiken heb je ook kleertjes nodig, dus die moeten er ook komen. Als eerste maak ik een vestje voor het micro haasje. Als deze nu een beetje goed uitpakt zal ik het patroontje ervan ook plaatsen.

2 gedachten over “Het resultaat: de wikkeldoek en de haas

  1. Hoi! Wat zijn de afmetingen van de omslagdoek?

    1. Excuus! Ik had je bericht niet gezien….Dit is alweer een hele tijd geleden en ik heb het doekje helaas niet meer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *