Geplaatst op Geef een reactie

365 dagen project

appelskattich

Zal ik het doen, of zal ik het niet doen. Al een tijdje zit ik te denken of ik mee wil doen aan het 365 dagen project. Dit houdt in dat je iets bedenkt om te doen en dat dan elke dag van het jaar gaat doen. Voor mij zou dit naar mijn idee en gevoel een stok achter de deur zijn om daadwerkelijk dingen te maken. Want ik maak af en toe weleens iets, maar ik zou dat veel vaker willen doen. Het geeft me namelijk een bepaalde voldoening en blijdschap. Nu blijft het vaak hangen bij het ‘denken over’ en de uitvoering blijft er meestal bij. Nou moet ik eerlijk zeggen dat elke dag iets maken niet realistisch is als je kijkt naar mijn leven: 28 uur werken, twee kinderen en het huishouden er ook nog bij. Dus daar moet ik maar niet aan beginnen. Om het elke dag de posten op mijn blog lukt nog wel maar dan niet met foto aangezien het maken meestal ‘s avonds zal plaatsvinden. Dus….wat heb ik nu bedacht? Ik ga proberen om iedere week minstens twee dingen (af) te maken voor het poppenhuis. Dit kan uiteenlopen van een konijntje, een kledingstuk of een luiertje tot een meubeltje. Als ik iets heb gemaakt plaats ik het met het appellogo van ‘skattich.nl’ als kenmerk. Foto’s komen dan als ik twee dingen klaar heb die week. Aan het eind van het jaar, op 17 januari 2017, heb ik dan 2×52=104 dingen gemaakt…..Ja, zo ga ik het doen! Als ik iets heb gemaakt plaats ik het.

Dus bij deze: vandaag heb ik een inwikkeldoek voor het Microkonijntje  afgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *