Geplaatst op Geef een reactie

Opruimdrang

imageJa…dit soort foto’s word ik altijd heel blij van en brengt dan ook een grote wens naar boven: dat wil ik ook! Helaas…dat is het niet ?Vanwege de kinderen knutsel ik veel beneden, dus daar moeten de meeste spullen zijn. De mooie grote superkast die we laatst gekocht hebben is eigenlijk wel vol, dus de kast onder de trap blijft dan nog over. En ik weet niet wat het is, maar altijd wanneer ik een project af heb krijg ik zo’n opruimdrang! Gisteravond heb ik dan ook weer op Pinterest plaatjes zitten kijken en ideeen opgedaan hoe ik de boel wat beter kan organiseren (zie mijn Pinterestpagina bij ‘Opruimen en organiseren) Een aantal dingen heb ik al, zoals knopen in een mooie pot (ohja, knopenverslaving), linten en bandjes rondom een ijscostokje in een mooie pot (ohja, linten en bandjesverslaving) en een plankje om mijn stoffen op gelijkformaat op te vouwen (ohja stoffenverslaving). Nu toch maar weer opnieuw met die kast aan de slag: Spullen weggooien, praktischer opbergen en kijken om iets te dan aan de ‘loze’ ruimte onder de trap. Ik durf nu niet een foto te laten zien van ‘voor’, misschien straks van ‘halverwege’ en aan het eind zeker wel van ‘na’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *