Ikea Flisat Poppenhuis op Instagram

Om je te helpen met het inrichten van je poppenhuis laat ik regelmatig voorbeelden zien op Instagram. Hier op de website laat ik zien welke meubels, accessoires en muizen in het poppenhuis worden laten zien. Items die niet in deze lijst voorkomen zijn niet (meer) beschikbaar.

Het poppenhuis is verkrijgbaar bij de Ikea (ook online te bestellen) en komt uit de ‘Flisat’ lijn. Het poppenhuis is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en ook goed te verven. De afmetingen zijn: breedte: 58 cm, diepte: 22 cm, hoogte: 59 cm

Ik wissel zeer regelmatig met behangetjes en deze keer heb ik het Maileg ‘Wonderland’ behang er op. Ik krijg vaak de vraag hoe en waarmee ik het behang plak. Omdat ik dus heel vaak wissel plak ik het behang eerst op wat steviger papier. Dit doe ik met lijmstift en ik zorg ervoor dat de lijm overal op het papier zit. Dan plak ik het papier op het stevige papier/karton en dit karton plak ik dan met dubbelzijdig tape tegen de wand.

In dit poppenhuis heb ik deze keer hoofdzakelijk de spulletjes van Maileg gebruikt en een paar andere poppenhuisitems. Het voordeel van de items van Maileg zijn dat ze altijd met elkaar matchen wat betreft de kleur. Alle kleurtjes passen bij elkaar. Daarnaast zorg ik er altijd voor dat de andere items uit de shop er ook altijd prachtig bij passen, dat is wel zo handig toch? Ik zou zeggen neem lekker in kijkje in de shop voor alle items en de items op deze foto vind je hier:

-xxx- Carolien

Op zoek naar een iets meer neutrale inrichting die voor jongens én meisjes leuk is? Wat dacht je van deze?