Geplaatst op 6 reacties

Maileg poppenhuis metamorfose

Maileg poppenhuis

In afwachting van nieuwe bewoners zal het Maileg poppenhuis in winter- en kerstsfeer gebracht gaan worden. Als het goed is komen binnen twee weken de nieuwe spullen van Maileg binnen en deze zullen uiteraard een plekje krijgen in het mooie poppenhuis. Nu leek het me leuk om het huis aan te kleden met gezellige dingen voor de kerst en winter. Zo zullen de nieuwe Maileg mini engel Gabriella zich samen met Prinses Filippa en muisprinses op de erwt zich vast snel thuis voelen! En stiekem ook omdat het knutselen toch wel weer begint te kriebelen….

Het idee is om per kamer accessoires te maken, zoals bijvoorbeeld een open haard met sokken er aan en kerstslingers voor de ramen. Ik zal van elke kamer en alles wat ik maak verslag uitbrengen, ook op de Skattich Instagrampagina (Skattichspeelgoed). Tegen lezers die ook bezig zijn met een poppenhuismetamorfose zou ik willen zeggen laat het me weten! Ik ben heel benieuwd en altijd op zoek naar ideeën!

Ik ga nu eerst aan de slag met de woonkamer!

6 gedachten over “Maileg poppenhuis metamorfose

 1. Beste Carolien,

  Ik ben verliefd op jullie zelfgemaakte Maileg poppenhuis!
  Hij is geweldig!

  Mijn vraag zou je hem nog een keer willen maken?! ☺️
  Groetjes Dominique

  1. Beste Dominique,

   wat leuk om te horen dat je ons Maileg poppenhuis zo mooi vindt. Het was een leuke, maar ook een hele grote klus (zo naast alle andere dagelijkse bezigheden)! Ik ben momenteel voor mezelf een ander poppenhuis aan het maken dus helaas een tweede Maileghuis zit er niet in 🙁 Mijn vader heeft het huis gebouwd en is een bouwinstructie aan het schrijven. Als deze klaar is zet ik hem op de site, misschien kun je daar wat mee? Succes en groetjes!

   1. Wij zijn ook wel heel geïnteresseerd in de bouwinstructie! ???? Fantastisch leuk!

    1. Leuk! Mijn vader heeft het een beetje druk, dus de bouwinstructie is nog onderweg 🙂 Ik laat het je weten als hij online staat! Liefs Carolien

 2. Grandioos..Zou ook heel blij zijn met deze infromatie…nog mooier zou zijn als ik ergens zo’n geweldig huis kon kopen… ( ben niet echt heel handig)..Droomhuis..zucht

  1. Helaas kan mijn vader wegens omstandigheden geen bouwtekening maken van het poppenhuis, dus ik kan je helaas niet verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *