Geplaatst op Geef een reactie

Daar gaat ie dan!

Na lang wikken en wegen dan toch maar de stap genomen: een blog bijhouden. Waarom? Omdat ik in mijn hoofd eigenlijk altijd creatief bezig ben en ik dat vast wil leggen. Ik weet niet of het bijhouden van een blog dè manier is….we gaan het zien! Het zal in ieder geval gaan over dingen die ik heb gemaakt, aan het maken ben en nog wil gaan maken. Over het algemeen lopen de projecten wat doorelkaar, ik kan iets even laten liggen om er na een tijdje mee verder te gaan. Het project dat vers van de pers klaar is (gisteren eigenlijk) is de kinderhoek in de woonkamer. Manlief heeft een hele mooie lange lage tafel gemaakt en ik heb er wat accesoires tegen aangegooid :). Zie hier het resultaat.

Silhouetten van de kinderen zelf gemaakt op een houten plaatje. De ophanglijst van de poster heeft mijn man gemaakt.

Krijtbord gemaakt van een oude schilderijlijst van mijn ouders (leuk olijfboompje ernaast, alvast voor mijn verjaardag gekregen van mijn ouders :))

Dit was mijn eerste bericht over een afgerond project….op naar het volgende bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *