Inpakservice

Vanwege de Sinterklaas- en Kerstdrukte kan ik momenteel niet de standaard inpakservice verlenen, mijn excuses daarvoor.

Redenen genoeg om een kind eens heerlijk te verwennen met een mooi cadeau. Net geboren, een jaar ouder, als Sinterklaas in het land is, of iets leuks voor onder de kerstboom. Of misschien omdat hij zo ontzettend lief is en het gewoon verdient.

Het belangrijkst is dat ze er iets aan hebben, er iets mee kunnen. Daarnaast is het geven en vervolgens zien hoe hun gezichtje straalt bij het uitpakken ook een reden waarvoor we zo ons best doen. Dat vinden wij van Skattich ook en doen er daarom alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Elk cadeau wordt dan ook met grote zorg ingepakt en op verzoek doen we er een handgeschreven boodschap bij.

Tijdens het afrekenproces kun je aangeven voor welke gelegenheid het cadeau is, dan passen we het inpakpapier daarop aan. Ook als er meerdere cadeaus voor meerdere gelegenheden en meerdere kinderen zijn is dit geen probleem, geef het alleen even duidelijk aan door het vermelden van de productnummers en de naam van het kind, zodat we het op het cadeau kunnen zetten. We zullen alles apart van elkaar inpakken en mocht je het eerst nog even willen bekijken, geef dit dan ook aan dan laten we 1 kant open.

Wil je graag op afstand het kind of de aanstaande ouders verrassen dan kan dit natuurlijk ook! Geef tijdens het afrekenproces het afleveradres aan en bij de opmerkingen dat het gaat het om een verrassing. We vermelden dan de afzender en maken er een nog feestelijker pakket van.

Heb je nog vragen stel ze gerust, we helpen je graag!